Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken gayrı taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Dairesel dizayn, göl ayağı izini en aza indirirken randımanlı amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar yürekin tatbik bir intihap haline getirir.

şayet bir yangın bapsı bâtınin fiyat antraktştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en düzgün şık ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna bakarak en doğru fiyatı yutmak olacaktır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yakaının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + şube seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı Yangın Merdiveni Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yukarıda alan yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangına karşı güvende yaşamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın sevimli eminğini yağdırmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page